Ohutlevytyöt

Laadukkaat ja vaativat ohutlevytyöt sekä kokoonpanot luotettavasti ohutlevyosien teräksiseltä ammattilaisyritykseltä - Stremetiltä. Käytössämme on mm. kahdeksan levytyökeskusta, kaksi kuitulaseria sekä taivutuskeskus, jotka takaavat tuotteiden nopean toimituksen asiakkaan aikataulun mukaisesti, aina kilpailukykyiseen hintaan.

Kahdeksan levytyökeskuksen rinnalle hankimme kaksi Prima Powerin 6 kW kuitulaseria varastointijärjestelmillä. Kuitulaserit ovat erinomainen lisä jo ennestään kattavaan konevalikoimaamme. Investoinneilla vastaamme kysyntään ja toiveisiin joita asiakkailta on jo pitkään tullut.

Toteutamme lisäksi suunnittelutyöt, särmäykset ja pintakäsittelyt vankalla ammattitaidolla. Voimme halutessasi toteuttaa myös tuotteesi kokoonpanot ja varastoinnit.

Ohutlevytyöt ammattitaidolla

Nopeuden ja erinomaisen toimitusvarmuutemme takaavat monipuolinen ja jatkuvasti laajentuva konekapasiteettimme, 8000 m² modernit tuotantotilat, ammattitaitoisista yksilöistä koostuva dynaaminen ja yhteen hiileen puhaltava henkilöstö, 500 000 kg massiivinen raaka-ainevarasto, keskeinen sijainti Salossa sekä koko Suomen kattava kuljetusverkosto.

Ohutlevytyöt - Konekantamme

 • 6 kpl - PrimaPower / FinnPower levytyökeskuksia (max levykoko 1250 x 2500mm)
 • 1 kpl - PrimaPower Platino Fiber Evo kuitulaser 
 • 1 kpl - PrimaPower Laser Genius kuitulaser
 • 1 kpl - PrimaPower kulmaleikkurilinjasto SBe6 Combi (max levykoko 1500 x 3000mm)
 • 1 kpl - PrimaPower BCe Smart taivutuskeskus
 • 1 kpl - Amada EMZ 3610 NT levytyökeskus (max levykoko 1500 x 3000mm)
 • 17 kpl - Särmäyspuristimet (40-135 KN, max pituus 3000mm)
 • 1 kpl - Särmäysrobotti Yaskawa Motoman MH180 II VST-1500
 • 1 kpl - Automaattinen särmäyssolu Amada EG-6013AR
 • 5 kpl - Epäkeskopuristimia (5 - 100 KN)
 • 1 kpl - Levymankeli, Davi iRoll MCA 2017
 • 1 kpl - Corner Former kulman muovaus
 • 1 kpl - Auto-Sert holkinpuristus

Stremet Oy valmistaa korkealaatuiset ohutlevyosat asiakkaan tarpeiden mukaisesti - nopealla aikataululla. Stremet Oy on erikoistunut korkealaatuisten ohutlevyosien suunnitteluun ja alihankintavalmistukseen

 

 

 

Laadukkaat ohutlevyosat

Stremet Oy on erikoistunut vaativien ja korkelaatuisten ohutlevyosien suunnitteluun ja alihankintavalmistukseen.

Ohutlevyosat tarpeesi mukaan

Ota heti yhteyttä, niin kerromme lisää!

Puh. 02 - 727 2850

Nykyaikaiset levytyökeskukset

Käytössämme on kahdeksan modernia levytyökeskusta, joiden ansiosta pystymme toimittamaan tuotteet nopeasti asiakkaan aikataulun mukaisesti.

Levytyökeskus takaa nopeat toimitukset

Ota heti yhteyttä, niin kerromme lisää!

Puh. 02 - 727 2850

Särmäys ammattitaidolla

Särmäystyöt onnistuu Stremetiltä ammattitaidolla ja vuosien mukanaan tuomalla vankalla kokemuksella. Toteutamme särmäykset eli teräksen taivutukset määritystesi mukaisesti Salon konepajalla käytössämme olevien - 17:sta särmäyspuristimien avulla. Lisäksi käytössä on myös Prima Powerin taivutusautomaatti, Yaskawa Motomanin särmäysrobotti sekä Amada EG 6013 AR särmäysrobottisolu. Suuri, jatkuvasti uudistuva moderni konekantamme takaa särmäystuotteiden nopean toimituksen, onpa asiakkaan tarve mikä tahansa.

Toteutamme myös vaativat särmäystyöt - kookkaat, pitkät ja lujat terästuotteet.

Stremet Oy on vuonna 1995 perustettu konepaja ja erikoisalaamme on vaativien ohutlevytöiden suunnittelu ja valmistus.

Korkealaatuinen särmäys tuotteesi mukaisesti

Ole yhteydessä Stremetin ammattilaisiin ja kerro meille tuotteesi särmäystarpeesta tai ideastasi. Särmäyksen ammattilaisemme osaavat auttaa löytämään parhaimman tavan tuotteen työstämiseen ja jatkokäsittelyyn. Käytössämme olevan konekannan ansiosta pystymme suorittamaan myös haastavimmatkin työt erinomaisella työnjäljellä - nopeaa toimistusta unohtamatta.

Ota yhteyttä, autamme kaikissa särmäystarpeissa!

Stremetille kuitulaser!

Prima Powerin 6 kW kuitulaserit varastointijärjestelmillä, ovat erinomainen lisä jo ennestään kattavaan konevalikoimaamme. Investoinneilla vastaamme kysyntään ja toiveisiin joita asiakkailta on jo pitkään tullut. Suurin mahdollinen materiaalipaksuus lasereilla leikatessa on 20 mm.

Ota heti yhteyttä, niin kerromme lisää!

Puh. 02 - 727 2850