Sopimusvalmistus

Sopimusvalmistus - Manutec Oy

Stremet ja IT-Line ovat perustaneet yhdessä yrityksen, Manutec, joka tulee vastaamaan kysyntään pitkälle viedystä ja ammattitaitoisesta sopimusvalmistuksesta. Yrityksessä yhdistyvät Stremetin osaaminen osavalmistuksessa ja IT-Linen vahva tietotaito kokoonpanojen tehokkaasta toteutuksesta.

Tarvitseeko yrityksenne apua kokoonpanon toteuttamiseen? Hoidamme sopimuksesta tuotteiden valmistuksen, testauksen, varastoinnin sekä lähetystoiminnan. Voimme toteuttaa kanssanne koko tuotannon valmistuksen tai vaikka vain osan siitä.

Sopimusvalmistuksemme keskittyy maailmanluokan osaamisen kautta parhaaseen mahdolliseen tuottavuuteen ja korkeaan laatuun. Oikeanlaisella ammattitaidolla konkreettisia käytännön tuloksia saavutetaan jo alusta lähtien.

Tarjoamme eri teollisuuden aloille monipuolisia sopimusvalmistuspalveluita, joissa kehittämämme kokoonpanoratkaisut ja tuotantotilat yhdistettynä tehokkaaseen valmistukseen takaavat laadun ja kustannustehokkuuden.

Tutustu ja lue lisää metalli- ja elektroniikkatuotteiden sopimusvalmistuksesta ja kokoonpanosta Manutec Oy:n sivuilla manutec.fi

 

Ota meihin yhteyttä!