Yritys

Stremet Oy

Kokemusta ja ammattitaitoa ohutlevyvalmistuksesta - jo vuodesta 1995 asti.

Salolainen Stremet Oy on kasvanut yhdeksi alansa johtavaksi korkealaatuisten ohutlevyosien suunnittelijaksi ja alihankintavalmistajaksi.

Stremetin ohutlevyosat ovat tunnettuja korkeasta laadustaan - laadusta me emme tingi missään olosuhteissa. Ensiluokkaiset materiaalit ja tinkimätön työntekijöidemme ammattitaito näkyvät tuotteidemme teräntarkassa loppujäljessä. Valmistamme toivomuksia vastaavat yksilölliset tuotteet aina erityistä tarkkuutta noudattaen, yhteistyössä asiakkaamme suunnittelu- ja kehitysosastojen kanssa.

Erinomainen palvelun laatu ja asiakaslupauksen täyttyminen on meille sydämen asia. Hyvän reagointialttiuden myötä asiakkaamme saa asiantuntevaa, henkilökohtaista palvelua ja apua aina viipymättä. Toimimme asiakkaan etujen mukaisesti aina kunkin yksilölliset tarpeet huomioiden. Vuosien varrella laajentuneen asiakaskuntamme tarpeisiin olemme vastanneet keskittymällä valmistusprosessimme tehokkuuteen mm. uusilla koneinvestoinneilla ja henkilöstön koulutuksilla.

Asiantunteva suunnittelupalvelumme antaa tukea suunnitteluprosessiin tai rakentaa asiakkaan hahmotelmasta täysin tuotantovalmiin lopputuotteen. Olemme luoneet laajan ja luotettavan alihankintaverkoston eri pinnoitusmenetelmille. Toteutamme niin särmäykset, maalaukset, sinkitykset, tinaukset, anodisoinnit, kromaukset kuin painatuksetkin.

Monipuolisuus, nopeus ja toimitusvarmuus on meille arkipäivää.
 
Meille hyvä toiminnan laatu tarkoittaa seuraavia asioita:

  • Lupaamamme toimitusaika pitää: Joustavuus ja nopeus ovat meille keskeisiä kilpailuvaltteja. Koko henkilökuntamme ymmärtää toimitusvarmuuden tärkeyden.
  • Osat kuvan mukaisia: Tuotteiden laatua valvotaan kaikissa työvaiheissa, annamme asiantuntemuksemme asiakkaidemme käyttöön.
  • Varma toimittaja: Huolehdimme työmenetelmiemme ja konekantamme ajanmukaisuudesta ja resurssien riittävyydestä.
  • Ammattitaitoinen henkilökunta: Henkilökuntamme on vastuuntuntoista, oma-aloitteista ja käytännönläheistä.
  • Innovatiivisuutta: Haemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa uusia ratkaisuja - emmekä pelkää uusia haasteita.
  • Korkealaatuiset yhteistyökumppanit: Kiinnitämme huomiota yhteistyökumppaniemme laaduntuottokykyyn ja toimitusvarmuuteen. Merkittävimmillä kumppaneillamme on sertifioitu laatujärjestelmä.
  • Vastuullista toimintaa: Toimimme aina lakien ja asetusten mukaisesti.
Näiden periaatteiden toteutumisen käytännön toiminnasamme varmistamme dokumentoidun laatujärjestelmämme avulla, joka kattaa yrityksen kaikki toiminnot.

Nykyisten asiakkaidemme lisäksi haluamme palvella myös Sinua.

Ota heti yhteyttä, niin kerromme lisää!
Puh. 02 - 727 2850