Teräksen kuumamustauksella kappaleen pintaan saadaan erittäin ohut, kestävä ja näyttävä pinnoite. Tekninen pinnoite on värisävyltään musta.

Teräksen kuumamustausta hyödynnetään sekä isoilla pinnoilla että pienissä yksityiskohdissa. Julkisten tilojen sisustusten lisäksi pinnoite sopii myös lukuisiin muihin sisustuskohteisiin, kuten takkoihin, huonekaluihin, valaisimiin ja keittiönkalusteisiin. Kemiallinen mustauksen etuja ovat pinnoitteen helppohoitoisuus ja kestävyys. Pinnoite ei lohkeile, kuten esimerkiksi maalatut pinnat.

Kemiallisen käsittelyn ansiosta mustaus tunkeutuu kappaleen pintaan tasaisesti. Mustauksen avulla pintakäsiteltävän kappaleen visuaalisuutta, ominaisuuksia ja korroosiosuojaa voidaan parantaa. Kappaleet öljytään käsittelyn lopuksi. Öljyämisen ansiosta mustauksen korroosiosuoja kasvaa. Käsittely tapahtuu ripustus- tai rumpukäsittelynä automaattilinjoilla.

Tarjoamme mustausta ainoastaan meiltä tilattuihin tuotteisiin yhteistyöverkostomme kautta.

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mustaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *