Kaikki tarvittavat valmistusmenetelmät saman katon alta

Stremet on kehittänyt vuosien saatossa monipuolisuuttaan ja pyrkii vastaamaan haasteeseen, jossa ostaja haluaa ostaa koko tuotteen saman katon alta. Olemme laajentaneet palvelutarjontaamme ja pystymme nykyään vastaamaan kysyntään monipuolisena ja osaavana toimijana. Tarjoamme tehokkaat ja nykyaikaiset valmistusmenetelmät eri materiaalien työstämiseen eri työvaiheisiin. Muokkaamme ja työstämme esimerkiksi terästä, alumiinia, rosteria ja kuparia eri menetelmillä, kuten levytyökeskuksilla, laserleikkaamalla ja särmäämällä. Kun yhdistämme nämä tekniikat yhteen, voimme tarjota todella monipuolisia ohutlevykokoonpanoja asiakkaillemme eri segmenteillä.

Olemme koonneet alle eri palveluita, joihin voit tutusta tarkemmin.

Stremet lukuina

20+

Tilausta päivässä

500

Tonnia toimitettuja tuotteita kuukaudessa

62

Henkilöä työskentelee meillä

11

Miljoonan euron liikevaihto

10500

Neliön tuotantotilat Salossa

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi