Stremet Oy on perustettu vuonna 1995 palvelemaan yritysasiakkaita ohutlevyalihankinnan avulla. Vuosien saatossa yritys on kasvanut asiakkaiden mukana ja työllistäen nykyään 70 alan ammattilaista. Yritys on profiloitunut nopean toimituksen taloksi, joka palvelee laajasti eri asiakkaita eri toimialoilla. Toiminnan perusperiaatteet ovat aina olleet kumppanuusajattelu ja tyytyväinen asiakas. Tämä tarkoittaa kilpailukykyisiä hintoja, erinomaista palvelua sekä korkeaa asiakastyytyväisyyttä työssä kun työssä. Laatujärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001-standardin mukaan. Henkilökuntamme on sitoutunut noudattamaan laatujärjestelmää sekä kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Näin ollen voit asiakkaanamme luottaa siihen, että tilatut tuotteet valmistuvat ajoissa ja aina oikeanlaisina.

Tavoitteemme on olla tyytyväisten asiakkaiden alihankintakonepaja, joka tunnetaan laajasti koko Suomessa. Tavoitteen saavuttamiseksi yritys muutti uusiin toimitiloihin vuonna 2019. Käytössämme oli 4000 m2 vuonna 2018, 7500 m2 vuonna 2019 ja 10500 m2 vuonna 2023. Tilat eivät enää ole kasvun ja palvelun pullonkauloja, joten tarjoammekin nykyään laajemmin mm. hitsaus, maalaus ja kokoonpanotyötä normaalien ohutlevytöiden rinnalla. Toinen merkittävä askel tavoitteen saavuttamiseksi on investoinnit konekantaan ja henkilöstöön. Yritys on investoinut yli 6 M€ koneisiin ja laitteisiin vuosien 2017-2022 aikana. Samassa ajassa työntekijämäärä on kasvanut 20 henkilöllä. Meillä on laaja noin 1.000 000 kg raaka-ainevarasto, joka takaa nopean työn aloittamisen ja toimitusvarmuuden eri töille. Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä tehdyistä toimenpiteistä ja liikevaihto on kasvanut tasaisesti 6 M€ (2017) tasosta 11,5 M€ (2022). Asiakastyytyväisyytemme on ollut koko ajan korkealla tasolla ollen 4,7/5 vuonna 2022.

Investoinnit koneisiin ja henkilöstöön mahdollistavat kasvamisen asiakkaiden mukana, laajan joustavuuden ja korkean toimitusvarmuuden nopeilla toimitusajoilla myös tulevaisuudessa. Laaja konekanta sekä ammattitaitoinen henkilöstö ja toiminta antavat varmuutta ja uskottavuutta. Pisimmät asiakassuhteemme ovat kestäneet jo yli 20 vuotta. Tyytyväisiä asiakkaita löytyy laajasti eri toimialoilta. Toimitilamme sijaitsevat Varsinais-Suomessa Salossa, mutta palvelemme nopeasti ja joustavasti asiakkaita koko Suomessa.

Asiakaslupauksemme sinulle:

”Pyrimme jatkuvasti kehittymään, jotta voimme pitää kiinni meille tärkeistä arvoista: lyhyestä toimitusajasta, korkeasta toimitusvarmuudesta ja erinomaisesta asiakaskokemuksesta. Huolehdimme tuotantokapasiteetin ja henkilöstön riittävyydestä, jotta sinun ei tarvitse stressata siitä. Valitessasi meidät saat vastuullisen, rehellisen ja suoraselkäisen kumppanin, johon voit luottaa”

  • Lupaamamme toimitusaika pitää – Pidämme kiinni toimitusajoistamme ja korkeasta toimitusvarmuudesta
  • Toimitetut osat ovat kuvan mukaisia – Tuotteiden laatua valvotaan valmistuksen aikana
  • Innovatiivinen toimija – Kehitämme asiakkaidemme kanssa uusia ratkaisuja, haasteita pelkäämättä
  • Toimitamme tilatut tuotteet varmasti – Huolehdimme, että konekantamme on ajanmukaisuudesta ja resurssien riittävyydestä
  • Vastuullinen toimija – Toimimme aina lakien ja asetusten mukaisesti

20

Tilausta päivässä

500

Tonnia toimitettuja tuotteita kuukaudessa

70

Henkilöä työskentelee meillä

11

Miljoonan euron liikevaihto

10500

Neliön tuotantotilat Salossa

Töissä Stremetillä

Millaisia mahdollisuuksia Stremet voisi tarjota sinulle? Lue uratarinoita ja tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

Referenssit

Asiakkaamme arvostavat nopeaa ja ammattitaitoista palvelua sekä laajaa osaamistamme. Tutustu referensseihin.