Valaisinteollisuus

Valaisinteollisuuden tuotteet ovat hyvin samantyyppisiä valmistaa kuin ilmanvaihtokoneiden osat. Pelti on ohutta pääosin valkoiseksi maalattua tai esimaalattua ja sarjat yleensä suuria. Tyypillisin työmme on valaisimen runko sisätiloihin. Teemme myös paljon erityyppisiä profiileja ohutlevystä ja tarjoamme usein vaihtoehdon alumiiniprofiilin käyttöön. Valmistamme valaisimia myös ulkokäyttöön, kuten esimerkiksi puisto- ja ulkovalaisimien runkoja sekä kiinnikeosia. Pystymme yhdistämään osaamisemme aurinkopaneelien kiinnityksistä ja valaistuksista. Olemmekin tehneet erilaisia sovelluksia, joissa on integroitu aurinkopaneelin käyttö.

Valaisimien rungot varsinkin LED-puolella ovat usein melko lyhyitä ja kappaleet eivät täten sovellu taivutusautomaatilla tehtäväksi pienen kokonsa takia. Meiltä löytyy kuitenkin lukuisia servotoimisia särmäyspuristimia tähän tarkoitukseen. Valaisinvalmistus vaatii todella paljon erikoisteriä taivutukseen. Tuotannostamme löytyy erittäin paljon erikoisteriä, joissa taivutus onnistuu ja mikäli ei onnistu on uusia teriä saatavissa muutaman päivän toimitusajalla. Särmäyskoneilta valaisimien valmistus vaatii isoa aukeamaa ja suurta tarkkuutta. Tyypillinen muoto tuotteissa on litistys, jolla ehkäistään terävät reunat. Tämän vuoksi käytämme tuotteiden tekemiseen servokoneita, joissa on litistyspalkkitoiminto käytössä jatkuvasti. Täten voimme taivuttaa ja litistää samanaikaisesti vaihtamatta teriä. Tämä säästää valtavasti aikaa ja tuo tehokkuutta särmäämiseen. 

Kuten ilmanvaihtotuotteet niin samalla tavalla valaisimen osat vaativat usein pienimuotoista kokoonpanotyötä, kuten liittämistä pistehitsauksella sekä jauhemaalauksen ennen toimitusta asiakkaalle. Voimme myös koota valaisimen valmiiksi asti johdinsarjoineen ja pakata sen lopulliseen pakkaukseensa.

  • Valaisimet sisätiloihin
  • Valaisimet ulkotiloihin
  • Teollisuusvalaisimet
  • Valaisimen rungot
  • Valaisimien kiinnitysosat
  • Valaisimien osien valmistus, maalaus ja kokoonpanot
  • Valomainokset
  • LED-nauhojen profiilit

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valaisinteollisuus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *