Nikkelöinti on edullinen ja helppo vaihtoehto, kun halutaan korroosiosuojausta.

Nikkelöinti on edullinen ja helppo vaihtoehto, kun halutaan korroosiosuojausta. Nikkelikerros on erittäin mittatarkka, eikä kappaleen muoto juuri vaikuta lopputulokseen. Karkeasti yleistäen nikkeliä saostuu sinne, minne neste pintakäsittelyprosessin aikana ulottuu.

Kemiallisessa nikkelöinnissä kappaleen pinnalle saostetaan nikkelipinta kemiallisen reaktion avulla.

Korroosiosuojausta tarkasti ja kustannustehokkaasti

Kemiallinen niklaus sopii hyvin alumiinille, messingille ja teräkselle. Pinnoite on hyvin mittatarkka, tasainen ja kova. Lisäksi se kestää hyvin kulutusta, joten nikkelöinti soveltuu moniin vaativiin käyttökohteisiin.

Käyttökohteita on nikkelöinnille on useita. Merkittävimpiä ovat paperiteollisuuden laitteiden kulutuskestävyyttä vaativat laserleikatut komponentit, mittatarkat ohutlevy instrumentit sekä erilaiset lohkot, liittimet ja suuttimet jotka ovat yleensä koneistamalla tuotettuja.

Kemiallisella nikkelillä voidaan korvata useimmissa tapauksissa esimerkiksi kovakromaus. Lisäksi nikkelipinta täyttää RoHS-direktiivin tiukat vaatimukset.

Tarjoamme nikkelöintiä ainoastaan meiltä tilattuihin tuotteisiin yhteistyöverkostomme kautta.

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kemiallinen nikkelöinti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *