Rakennuskiinnikkeet

Rakennusteollisuuden segmentti on meitä yksi suurimmista työllistäjistä. Teemme monipuolisesti osia eri vaiheisiin rakentamista. Yrityksemme on sitoutunut vähähiilisyyteen ja haluamme olla mukana rakentamassa parempaa huomista myös kaikille asiakkaillemme sekä heidän myymiinsä lopputuotteisiin. 

Teemme paljon erilaisia rakennuskiinniketuotteita. Tyypillinen kiinnike on normaalia rautakauppatavaraa isompi ja paksumpi, laserilla leikattu, hitsattu tai taivutettu. Kiinnikkeitä käytetään tukemaan erikokoisia rakenteita. Pystymme valmistamaan oikeastaan mitä tahansa erikoistuotteita ideasta toteutukseen.

Julkisivukasetit ja paneelit

Selkeitä ohutlevytöitä rakentamiseen ovat erilaiset seinäpaneelit ja julkisivukasetit. Nämä tuotteet ovat hyvin usein valmiiksi maalattua esimerkiksi 0,6-0,7 mm paksua ohutlevyä. Joskus projekteissa paneelit maalataan jälkikäteen. Julkisivukasetin pinta on näkyvä, joten pinnan laatuvaatimus on aina todella korkea. Käytämme näissä tuotteissa pääosin kalvotettua maalattua ohutlevyä, jossa maalipinta on työstön aikana yläpuolella. Tyypillinen työstö paneeleissa on kulmaleikkuritekniikka, jossa lävistyksen lisäksi voidaan antaa kappaleille merkintä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa asennusta loppukäyttökohteessa. Kappaleen taivutus tehdään lähes poikkeuksetta servotoimisella taivutusautomaatilla, jossa kappale käännetään ja kanttaukset tehdään ns. oikein päin. Lopputuloksena on mittatarkka, laadukas ja tasalaatuinen julkisivukasetti.   

Teräsovet ja karmit

Valmistamme teräsovia ja karmeja pääosin laivoihin ja offshore-aluksiin. Lisäksi valmistamme teräsovia palo-oviksi esimerkiksi voimalaitoksiin tai muihin projekteihin.  

Karmien valmistus teräksestä on oma taiteen muotonsa. Hyödynnämme valmistuksessa taivutusautomaattia sekä särmäyspuristimia. Tarjonnasta löytyy kaksi kappaletta särmäyspuristimia, joissa on litistyspalkkitoiminto käytössä jatkuvasti. Näin ollen voimme taivuttaa ja litistää samanaikaisesti vaihtamatta teriä. Karmien valmistuksessa tämä ajansäästö on todella arvokasta ja kustannustehokasta. 

Ovilehtiä valmistamme pääosin kulmaleikkuuteknologialla. Ovilehti taivutetaan taivutusautomaatilla. Hyvin usein se myös kokoonpannaan ja viimeisenä vaiheena maalataan.

Listatuotteet rakentamiseen

Teemme listatuotteita nurkkien valmiiden maalattujen seinien sisä- ja ulkonurkkiin. Listatuotteet ovat tyypillisesti ruostumatonta terästä. Markettitavarasta poiketen listan koko voi olla mikä tahansa. 

Teemme nurkkavahvisteita myös kipsilevyvaiheeseen, joita käytetään rakennusten nurkissa. Nurkkavahviste on tyypillisesti hyvin edullinen 90 asteen kulmaan kantattu ohutlevy, joka jää piiloon rungon sisään. Nurkkavahvisteiden tilausmäärä on pääosin todella suuri ja loppukäyttäjä on rakennusliike.   

Valmistamme tilauksesta listoja lattiaan, joita käytetään peittämään esimerkiksi liikuntasauma tai jokin muu näkyvä pinta, jossa lista viimeistelee pinnan. Lista voi olla niin sisälle kuin ulos. Tyypillisesti sisälle tulevat listat ovat ruostumatonta terästä tai maalattua ohutlevyä. Pihalle tulevat listat ovat hyvin tyypillisesti julkisen rakennuksen tai teollisuushallin nurkkiin ja elementtisaumoihin asennettavia maalattuja listoja. 

Tarjoamme rakennusliikkeille myös patolevyjen kiinnitykseen tulevia mustia peltilistoja. Koska jakeluketju lyhenee, on hintamme rakentajalle usein hyvin järkevä. 

Valutuotteet ja liikuntasaumat

Valmistamme betonivalutuotteiden muotteja ohutlevystä, lattian vahvistamiseen betonin sekaan laitettavia vahvisteleikkeitä sekä liikuntasaumatuotteita teräslevystä. Olemme valmistaneet myös erilaisia pilarikenkiä. Lisäksi valmistamme erilaisia läpivientien tai isomman reiän peittäviä levyjä suoraan työmaalle. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi peitelevy keittiön kaappiin, jolla peitetään sähköjohtoja tai peitelevy, josta päästään käsiksi rungon sisällä olevaan vanhaan putkistoon. Olemme toteuttaneet myös saneerauskohteisiin peitelaatikoita peittämään vanhaa sulaketaulua tai pattereita. 

Loppukäyttäjä on suoraan rakennusliike ja tuote tyypillisesti räätälöitävä tuote, jota ei saa valmiina rautakaupasta.

 • Teräsovet ja karmit
 • Hissit
 • Liukuportaat
 • Suojapellit
  – toteutamme erilaisia suojapeltejä
 • Runko-osat 
 • Valutuotteet
 • Verhouspellit
 • IV-koneet
 • Listatuottet
 • Kynnykset
 • Julkisivupaneelit
 • Design elementit
 • Rakentamisen kiinnikkeet
 • Rakentamisen apuvälineet – nosturit, tikkaat, telineet

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rakennusteollisuus, vähähiilinen rakentaminen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *