Kromaus sopii tuotteisiin, joissa vaaditaan näyttävän ulkonäön lisäksi kulutusta kestävää, helposti puhdistettavaa ja kovaa pintaa. Yleisimpiä käyttökohteita ovat kalusteet, laitteiden instrumentit, uunien luukut ja myymälöiden varusteluosat.

Mikäli kappaleessa on kohtia, esimerkiksi kierteitä, joihin ei saa mennä pinnoitetta, suojaamme kyseiset kohdat erilaisilla suojausmenetelmillä.

Kiiltokromausprosessissa kappaleen pinnalle saostetaan nikkelipinnoite, jonka jälkeen nikkelikerroksen päälle saostetaan kolmiarvoinen kromipinta.

Mattakromauksesta käytetään myös nimitystä satiinikromaus. Mattakromausprosessissa kappaleen pinnalle saostetaan satiininikkelipinnoite, jonka jälkeen nikkelikerroksen päälle saostetaan kromipinta.

Olemme siirtyneet kokonaisuudessaan Cr6-vapaaseen pintakäsittelyyn eli emme käytä kuusiarvoisia kromauskemikaaleja lainkaan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että emme käytä pintakäsittelyssä ihmiselle syöpävaarallisia yhdisteitä. Olemme korvanneet kaikki kuusiarvoiset kromausprosessit kolmiarvoisella prosessilla.

Kromausprosessi täyttää RoHS-direktiivin ja REACH-asetuksen asettamat tiukat vaatimukset.

Tarjoamme kromausta ainoastaan meiltä tilattuihin tuotteisiin yhteistyöverkostomme kautta.

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiilto- ja satiinikromaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *