Tinausta käytetään pinnoitteena hyvän korroosiokestävyyden ja juotettavuuden sekä alhaisen ylimenovastuksen takia. Lisäksi tinauksella saadaan kappaleeseen kiiltävä ja tasainen dekoratiivinen pinta. Kuparointia ja puolikiiltonikkelöintiä käytetään tinauksen alla tartunnan parantamiseen sekä korroosiosuojan lisäämiseen.

Kappaleet käsitellään elektrolyyttisessä prosessissa. Tinaus on mahdollista tehdä messingille, teräkselle, kuparille ja alumiinille. Käsittely tapahtuu ripustus- ja rumpukäsittelynä automaattilinjoilla.

Tarjoamme tinausta ainoastaan meiltä tilattuihin tuotteisiin yhteistyöverkostomme kautta.

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tinaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *