”Jauhemaalaus on helppo ja kustannustehokas tapa suojata kappaleen pintaa”

Jauhemaalaus suoritetaan automaattimaalauslinjalla, jossa pystytään tekemään samaan aikaan sekä pieniä että suurempia kappaleita tai muodoltaan haastavia osia. Jauhemaalaus on helppo ja kustannustehokas tapa suojata kappaleen pintaa tai muokata sen ulkonäköä. Se onkin yksi yleisimmistä käytetyistä metallituotteiden pinnoitusmenetelmistä juuri edullisuuden ja ekologisuuden takia. Jauhemaalauksesta käytetään myös termejä pulverimaalaus ja polttomaalaus.

Jauhemaalauksen joustavuus mahdollistaa laajat sarjakokovaihtelut ja tarvittaessa myös nopeat toimitukset aina yli 10 000 kappaleen suursarjoihin asti. Automaattimaalauslinjalle kappaleen maksimikoko on 3000 x 800 x 2300 mm. Tuotteiden värisävy ja kiiltoaste on asiakkaan valittavissa laajasta valikoimasta.

Märkämaalaus pelastaa, jos kappaleen pinta ei kestä muuta käsittelyä

Märkämaalaus eli 1- tai 2-komponenttimaalaus on edelleen nykyaikainen pintakäsittelymetodi. Märkämaalausta käytetään silloin, kun jokin tuotteen osa, materiaali tai osa tuotteen materiaalista ei salli muita pinnoitusmenetelmiä esimerkiksi jauhemaalausta. Tähän voivat olla syynä vaikkapa rajoitukset tuotteen lämmönkestävyydessä, värisävyvaatimukset, tuotteen suuri koko tai tuotteen pinnoitteelta vaaditut erikoisominaisuudet. 

Tyypillisesti meillä tällainen tuote on hyvin monimutkainen paksuista laserleikkeistä hitsattu kokoonpano esimerkiksi maatalous- tai maanrakennuskoneeseen. 

Emme tee alihankintamaalausta muille kuin kauttamme hankituille ohutlevyosille ja kokoonpanoille.

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jauhemaalaus ja märkämaalaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *