Kuka tahansa voi ostaa koneita, mutta niitä tarvitsee osata myös käyttää. Jotta asiakkaat ovat tyytyväisiä, täytyy materiaalin ominaisuudet tuntea todella hyvin. Stremetillä on lähes 30 vuoden kokemus levytöistä. Meiltä saa useimmat työvaiheet suunnittelusta valmiisiin tuotteisiin asti. Osana monipuolisuuttamme tarjoamme asiakkaillemme myös erilaisten muovien lävistämistä sekä särmäystä. Normaalisti aine on PVC-muovia, mutta lävistämme myös bakelliittiä, joka on tyypillinen elektroniikkateollisuuden eriste. Tällä tavoin voimme palvella kattavasti mm. elektroniikka-alan asiakkaita, joille teemme osia myös kuparista. Toinen asiakassegmentti, joka käyttää laajasti PVC-muoveja, on rakennusteollisuus. Toimitamme erinäköisiä kappaleita mitä erikoisimpiin käyttökohteisiin.

Varastostamme löytyy pääosin valkoista muovilevyä, mutta myös värivalmista. Työstämme muovia 1-4 mm välillä. Tähänkin tarkoitukseen meillä on oma koneensa, jossa on muoville soveltuvat erikoistyökalut ja välykset.

Muovilevyjen materiaalivarasto

MuovilevyKokoPaksuus
PC-levy kirkas1250 x 2050 mm1,0 mm
1,5 mm
2,0 mm
3,0 mm
4,0 mm
PVC-levy harmaa RAL70111000 x 2000 mm1,5 mm
Lexan 9030TG kirkas1250 x 2050 mm0,75 mm
Polystyreeni valkoinen1000 x 2000 mm1,5 mm
2,0 mm
Kudosbakeliitti etratex 20821020 x 2150 mm2,0 mm

Isompiin erämääriin tilaamme muovilevyn erikseen, jos se puuttuu varastostamme. Pystymme työstämään muovia maksimikoossa 1250 x 2500 mm. Muovin työstamisessä materiaalin paksuusalue on 0,75-4 mm. Lisäksi kaikki tätä pienemmät levykoot onnistuvat. Voimme työstää myös eri värisiä muovimateriaaleja. Kysy rohkeasti tarjousta, katsotaan yhdessä sopiva ratkaisu.

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muovin lävistys ja särmäys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *