Stremet on työstänyt ohutlevyjä jo vuodesta 1995. Hitsaus on aina kuulunut osana palveluvalikoimaa. Viimeisten vuosien aikana laserleikattujen ja CNC-koneistettujen osien määrä on lisääntynyt merkittävästi ja samalla myös hitsaaminen. Tyypillinen työmme keskiraskaisiin materiaaleihin on laserleikkaus, hitsaus ja maalaus. Palveluvalikoimaan kuuluu myös pistehitsaus, jota teemme todella kattavasti ohutlevyosille. Usein toimitamme myös valmiita kokoonpanoja, joissa yhdistyvät muut palvelumme.

Stremet on investoinut laserhitsauslaitteeseen. Tutustu, millaisia mahdollisuuksia ja hyötyjä laserhitsaus tarjoaa.

Ammattitaitoisilta hitsareiltamme onnistuu vaativampienkin tuotteiden hitsaus

Minkään perinteisen metallin hitsaus (musta, ruostamaton, alumiini) ei ole meille vaikeaa. Erikoisempiin materiaaleihin meillä on myös alihankintakumppaneita, joiden avulla työt saadaan tehtyä. Valikoimastamme löytyy MIG/MAG, TIG, sekä pistehitsauskoneet, joiden avulla voimme tarjota monipuolisia hitsauspalveluita asiakkaillemme niin lävistetyille, laserleikatuille kuin koneistetuille osille sekä näiden yhdistelmille. Robottihitsaus onnistuu kumppaniverkoston avulla. Tästä taidonnäytteenä on Lahjoita lämpöä -kampanja, jossa teimme ja toimitimme 2500 kamiinaa Ukrainaan talvella 2023.

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi