Valmistamme aivan kaikenlaisia osia. Juuri sellaisia, ja sellaisella volyymillä, kuin sinä tarvitset!

Meillä on käytössä viitisentoista CNC-työstökonetta. Voimme työstää kaikkia materiaaleja kokoluokassa kevyestä keskiraskaaseen. Painossa muutamasta grammasta noin tonniin sekä sorvikappaleen mitoissa noin puolen metrin halkaisijaan ja puolentoista metrin pituuteen. Jyrsinnässä kappalekoko noin 2 × 1 metriä. Minkään mittaista tai muotoista kappaletta emme kuitenkaan saman tien käännytä pois. Meiltä löytyy myös kattava manuaalikoneosasto korjaus- ja kunnossapitohommia varten.

Saman katon alta saamme tarjottua myös ohutlevyosat ja hitsaukset. Myös kokoonpanot onnistuvat kaikenlaisissa volyymeissä. Tyypillinen koneistus ohutlevyosiin on jonkinlainen upotus, senkki tai kierre. Työstämme kaikkia työstettävissä olevia metalleja ja muoveja sekä monia muitakin aineita. Olemme mielellämme avuksi myös suunnittelussa. Jos kaipaat esimerkiksi konsultointia osan valmistettavuuteen liittyen, otahan yhteyttä!

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CNC-koneistus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *