Alumiinin passivointi soveltuu puhtaalle alumiinille ja alumiiniseoksille. Passivointia käytetään esimerkiksi ajoneuvojen osissa sekä sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa.

Pinnoite sopii erityisesti elektroniikkatuotteisiin, sillä passivointi ei laske kappaleen sähkönjohtavuutta, mutta tarjoaa korroosionsuojaa. Alumiinin passivointi voi toimia esikäsittelynä jauhemaalaukselle tai sitä voidaan käyttää pinnan viimeistelyyn.

Alumiinin passivointi tapahtuu ripustuskäsittelynä automaattisella pinnoituslinjalla. Käsittely täyttää RoHS-direktiivin asettamat tiukat vaatimukset.

Tarjoamme passivointia ainoastaan meiltä tilattuihin tuotteisiin yhteistyöverkostomme kautta.

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Passivointi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *