Sähkö- ja elektroniikkateollisuus

Toimialan tyypillisiä tuotteita meillä ovat leikatut ja taivutetut kuparikiskot sekä erikokoiset taivutetut ja maalatut sähkökaapit niin sisälle kuin ulos. Hyvin normaaleja töitä ovat erilaiset kotelot elektroniikkaa varten, joita käytetään todella laajasti erilaisissa käyttökohteissa, kuten vahvistimissa, mittalaitteissa, radioissa, sääkeskuksissa ja latauslaitteissa. Koteloissa on hyvin tyypillisesti pieniä vetoja, muotoja, kierteitä, erikokoisia reikiä ja mahdollisesti merkkausta. Kotelon vaatimuksiin voi kuulua myös vedenpitävyys tai esimerkiksi esireikä ylimääräiselle mittarille, joka pitää pystyä irrottamaan vasta asennuskohteessa tarvittaessa. Kotelon koot vaihtelevat laajasti pienistä käsilaitteista aina pyörillä kulkeviin isompiin laatikoihin. Yleensä tuotteet ovat testattuja ja sertifioitu, mikä vaatii alihankkijalta erittäin korkeaa laatua ja tasalaatuisuutta valmistamisessa. Tämän vuoksi emme käytä hydraulisia koneita tämän segmentin tuotteilla. Käytämme sen sijaan servokoneita, jossa mittatarkkuus ja pysyvyys ovat erittäin korkealla tasolla. 

Telekommunikaatio-, sähkö- ja jakokaapit

Toimialan tyypillisimpiä töitä meille ovat maalatut jakokaapit, kytkentäkaapit ohutlevystä niin sisä- kuin ulkoverkkoon. Ohutlevyn paksuus on tyypillisesti erittäin ohutta, jolloin erilaiset jäykisteet ja muovaukset sekä vedot ovat yleisiä työtapoja. Käytämme tekemiseen niin kombikoneteknologiaa kuin kulmaleikkuuteknologiaa. Taivuttamiseen käytetään useimmiten taivutusautomaattia. 

Teemme myös virta- sekä muuntajaliitinkiskoja.  

Kaapin osissa on tyypillisesti pieniä vetoja, muotoja, kierteitä, erikokoisia reikiä ja mahdollisesti merkkausta. Kaapin vaatimuksiin voi kuulua myös vedenpitävyys tai esimerkiksi esireikä ylimääräiselle mittarille, joka pitää pystyä irrottamaan vasta asennuskohteessa tarvittaessa. Kaappien koot vaihtelevat laajasti pienistä suuriin. Yleensä tuotteet ovat testattuja ja sertifioitu, mikä vaatii alihankkijalta erittäin korkeaa laatua ja tasalaatuisuutta valmistamisessa. Tämän vuoksi emme käytä hydraulisia koneita tämän segmentin tuotteilla. Käytämme sen sijaan servokoneita, jossa mittatarkkuus ja pysyvyys ovat erittäin korkealla tasolla. 

 • Akkukotelot 
 • Akkujen liittimet
 • Latauslaitteet
 • Sähkökaapit
 • Ovet
 • Verhouspellit
 • Runko-osat
 • Jakokaapit
 • Muuntajakiskot 
 • Kuparikiskot
 • Kupariliittimet
 • Muut liittimet

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sähköteollisuus ja elektroniikkateollisuus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *