Metallin taivuttaminen eli särmäys on kuulunut erikoisosaamiseemme ja palveluihimme jo vuosia. Meiltä löytyy moderneja tehokkaita särmäyskoneita eli särmäyspuristimia, joilla pystymme toteuttamaan tarkasti erilaisia metallilevyjen sekä muovilevyjen taivutuksia asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Nykyaikaiset servotoimiset särmäyspuristimet ja kokeneet taivutuksen ammattilaisemme huolehtivat, että särmätyt kappaleet ovat millilleen oikeissa mitoissa. Tämän vuoksi asiakastyytyväisyytemme on erittäin korkealla tasolla. Vuonna 2022 asiakastyytyväisyytemme oli 4,7/5.

Särmäämme kaikkia materiaaleja

Tyypillinen särmäystyömme on lävistetyn 1-3 mm paksun kappaleen taivuttaminen asiakkaan kuvien mukaiseen muotoon. Särmäämme erittäin paljon myös laserleikattuja kappaleita, jotka ensin itse ajamme.  Kappaleen paksuus on tyypillisesti 4-15 mm paksu. Lisäksi konekannastamme löytyy kombikone, jolla saamme todella haasteelliset leikkeet aikaiseksi ja sitten taivutettua ne muotoon. 

Monipuolinen laitekanta

Konekannastamme löytyy 17 särmäyspuristinta, kaksi särmäysrobottia, kaksi taivutusautomaattia, joista toinen on robotisoitu, sekä viisi epäkeskopuristinta. Voidaankin sanoa, että taivutuskoneiden kirjomme on yksi Suomen suurimpia ja nykyaikaisempia. Nykyaikaiset koneemme ovat nopeita ja tarkkoja käyttää. Uusi tekniikka tarkoittaa myös parempaa ergonomiaa koneen käyttäjille sekä kustannustehokkuutta asiakkaillemme. Kapasiteettia löytyy todella suuriinkin sarjoihin nopealla aikataululla. Töiden sarjakoot vaihtelevat tyypillisesti yhdestä kappaleesta aina noin 10 000 kappaleen sarjoihin.  

Laaja konekantamme mahdollistaa sopivimman vaihtoehdon valinnan taivutukseen, jolloin voimme taata asiakkaamme laatu- sekä kustannustasovaatimukset.

Suurin mahdollinen taivutuspituus on 3600 mm. Pisimillä kappaleilla käytämme nostoavustinta, joka mahdollista pitkien kappaleiden särmäämisen yksin ilman apumiestä.

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Särmäys eli ohutlevyosien taivutus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *