”Tarjoamme rajatusti asiakkaillemme osien varastointipalvelua tuotteille, joilla toimitusaikavaatimus on todella lyhyt ja sarjat tyypillisesti melko suuria.”

Käytännössä sovimme asiakkaan kanssa puskurin koosta, jonka saamme valmistaa varastoon kotiinkutsuperiaatteella. Kun asiakkaan tilaus sitten saapuu, voimme toimittaa osat samana tai seuraavana päivänä tilauksesta. Tällä toimintatavalla pääsemme 100% toimitusvarmuuteen sekä erittäin lyhyisiin toimitusaikoihin. Lisäksi asiakkaamme pystyvät vapauttamaan tilaa omaan tuotantokäyttöönsä tinkimättä toimitusvarmuudestaan.

Kotiinkutsuvarasto vapauttaa tuotantotilaanne omaan käyttöönne
– toimitusvarmuudesta tinkimättä

Varastointimahdollisuutta tarjotaan myös osille, joita jalostetaan kokoonpanoiksi saakka. Varastoinnin avulla voimme taata, että ostettavat valmiit kokoonpanot valmistuvat ajallaan.  

Varastomme mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan tuotannon. Varastomme ei ole kuitenkaan rajaton, joten tarjoamme säilytysmahdollisuutta rajatusti. Pääasiassa varastointia tarjotaan vain osille, joita voidaan säilyttää eurolavoilla ja joiden kiertonopeus on riittävän suuri.

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi