PUNTA

Erinomaista palvelua joka päivä

Tarkkaan aikataulutettu tuotantomme vaatii yhteistyökumppaniltamme luotettavuutta. Kun tarvitsemme ohutlevyosia, luotettava ja ketterä kumppani tähän on Stremet. He ovat vastanneet tarpeisiimme ja toimittaneet meille erilaisia ohutlevyosia jo vuosikymmenien ajan. Meillä on tapana kuvailla heidän toimintaansa sanomalla: ”Jos tilaat tänään, se oli jo eilen täällä.”

Riitta Martikainen
markkinointijohtaja
Punta Oy

AIR 0

Stremet on ollut kumppanimme ilmanpuhdistinvalmistuksemme ohutlevytöissä jo yli 7 vuoden ajan. Stremet valmistaa laitteisiimme niin sisäosia, kuin ulkokuoriakin.

Stremet on ollut meille erinomainen kumppani, jolta saimme poikkeuksellisen hyvää tukea suunnitteluvaiheessa valmistettavuuden varmistamiseen. Aloitamme yhteistyön jo tuotteen ideavaiheessa, jolloin muutoksia tuotteeseen voi vielä tehdä valmistuksenkin näkökulmasta. Tällä tavalla toimien lopputulos on usein niin hyvä, että se yllättää oman suunnittelijankin.

Yhteistyömme lopputulos on myös palkittu Plootu Fennica ohutlevysuunnittelukilpailussa, jossa ohutlevytyön todellinen taidonnäyte PURE600-ilmanpuhdistin palkittiin kunniamaininnalla.

Kokemuksemme mukaan Stremet Oy:lla on paras kyky palvella meitä niin laadullisesti kuin aikataulullisesti. Pienetkin sarjat onnistuvat nopeasti.

Hanna Liljapelto
toimitusjohtaja
Air0 Oy

MESERA

Pitkäaikainen yhteistyö, minkä pohjana laadukkaat tuotteet luotettavilla toimitusajoilla sekä ennen kaikkea toimiva kanssakäyminen myös henkilötasolla.
 
Tero Lampola
Production and Sales Director
Mesera Cranes Finland Oy

PARLOK

Stremet on erittäin nopea, joustava ja luotettava toimittaja.
 
Pekka Hujanen
Purchasing Manager 
Oy PARLOK Ab

PUUHA

Puuhalla on pitkä yhteistyötausta Stremet Oy:n kanssa. Vastuullisena toimijana haluamme pitää koko toimitusketjumme sellaisena ja tästä syystä Stremet on valikoitunut yhdeksi yhteistyökumppaniksemme. Stremetin palvelu on nopeaa ja ammattitaito levymäisissä metallituotteissa korkealla tasolla. Stremetin kaltaisen luotettavan toimijan avulla voimme varmistaa omien tuotteidemme korkean laadun sekä erinomaisen toimitusvarmuuden.

Elina Laukkanen
Johdon assistentti & markkinointivastaava
Puuha Group Oy

MSc Traction & MSc Electronics Oy

Lähes kolmekymmentä vuotta yhteistyötä – todellista kumppanuutta.

Matti Tryyki
Tuotantopäällikkö
MSc Traction & MSc Electronics Oy