Kuumasinkitys on suosittu pintakäsittelymenetelmä rakennusteollisuudessa, rautatie-, maantie- ja voimalinjarakentamisessa, sekä kulkuneuvo- ja konepajarakenteissa ja esimerkiksi pihakalusteissa. Voidaan yleistää, että se on pinnoite ulkokäytössä ja kosteuden kanssa tekemisissä olevien tuotteiden kanssa, joita ei maalata.

Kuumasinkitys on ympäristöystävällinen prosessi, jossa teräkset suojataan sinkillä. Ennen sinkitystä teräkset puhdistetaan peittaamalla suola- tai rikkihapolla ja kastetaan juoksuteaineeseen. Seuraavaksi teräkset upotetaan sulaan noin 450°C:een sinkkiin, jossa sinkki ja teräs reagoivat keskenään.

Muodostuu pinnoite, jonka paksuus vaihtelee 60-150 mikrometriin (1µm=0,001 mm). Teräksen ja sinkin välisestä reaktiosta riippuen voi pinnoite olla kiiltävä ja hopeanhohtoinen (ohuemmat kerrokset), tummanharmaa ja matta (paksummat kerrokset).

Tästäkin syystä se on suosittu pintakäsittelymenetelmä rakennusteollisuudessa, rautatie-, maantie- ja voimalinjarakentamisessa, sekä kulkuneuvo- ja konepajarakenteissa ja esimerkiksi pihakalusteissa.

Kuumasinkki antaa erittäin hyvän ja huoltovapaan korroosiosuojan jopa vuosikymmeniksi. Jossain tapauksissa teemme tuotteita suoraan kuumasinkitystä levystä jolloin vältämme jatkoprosessin ja nopeutamme aikataulua.

Tarjoamme sinkitystä ainoastaan meiltä tilattuihin tuotteisiin yhteistyöverkostomme kautta.

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuumasinkitys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *