Teemme tarkasti ja nopeasti haluamasi laserleikkeet. Palvelemme yhden kappaleen protoista aina isoon sarjatuotantoon, jossa puhutaan kymmenistä tuhansista kappaleista. Materiaalivarastostamme löytyvät kaikki yleisimmät materiaalit ja paksuudet 6 mm asti nopean tuotannon varmistamiseksi. Yleensä pystymme aloittamaan työn heti juuri kattavan materiaalivarastomme takia.


Teemme laserleikkausta kaikille teollisuuden aloille. Käytössämme on kaksi lentävän optiikan kuitulaseria, joista molemmat ovat varustettu automaatiolla. Automaation avulla pystymme tarvittaessa palvelemaan kellon ympäri kustannustehokkaasti leikaten. Kuitulaserilla onnistuu leikata niin rautametalleja kuin eri alumiinilaatuja. Näiden lisäksi leikkaamme erilaisia värimetalleja, kuten kuparia ja messinkiä. Kuitulaserilla pystymme leikkaamaan tehokkaasti ja tarkasti, energiaa säästäen. Ohutlevyn leikkaus onnistuu aina 20 mm paksuuteen saakka ja erittäin tarkalla 0,03 mm toistotarkkuudella.  

Laserleikkauksen automaatio ja miehittämätön ajo

Tyypillinen laserleikattava levykoko on 1500 x 3000 mm, jolle molemmista koneistamme löytyy automaattinen tornivarasto miehittämätöntä ajoa varten. Varaston avulla voimme jättää koneen yöksi ajamaan ja pystymme täten tuottamaan todella suuren määrän aihioita eri materiaaleista seuraavaksi päiväksi taivutukseen. Muut saatavilla olevat levykoot ovat 1000 x 2000 mm ja 1250 x 2500 mm. Tämän lisäksi löytyy erikoismittoja sopimuksen mukaan. Isommille määrille tilaamme yleensä määrämittaisen levyn materiaalihukan välttämiseksi.    

Leikkuupaksuudet:

  • teräs 20 mm 
  • alumiini 8 mm 
  • ruostumaton teräs 10 mm
  • kupari, messinki 6 mm

Laserleikkausta ja lävistystä samaan levyyn

Kuitulasereiden lisäksi kapasiteetista löytyy uusinta servoteknologiaa käyttävä Prima Power Combi Genius -kombikone, joka yhdistää laserleikkauksen ja lävistyksen. Kombikone kykenee työstämään 4300 mm pitkää levyä ja onkin todella optimaalinen esimerkiksi 2100 mm pitkien karmien ja ovilehtien tuotantoon. Kombikone on varusteltu lastaus-, poiminta-, sekä pinontarobotilla. Kombikoneella saamme yhdistettyä lävistyksen, muovauksen, kierteet ja laserleikatun muodon samaan kappaleeseen, mikä tekeekin koneesta äärimmäisen joustavan mille tahansa kappaleelle.

Kombikoneella leikkaamme terästä, ruostumatonta terästä ja alumiinia 0,5 mm aina 8 mm paksuuteen asti.

Laaja levyvarastomme mahdollistaa nopeat toimitukset ja käsittää yli 300 nimikettä (noin 1.000 000 kg). Alla olevat raaka-aineet löydät suoraan varastostamme.

Metallien raaka-aineet varastossa

LevyPaksuus
Kylmävalssattu teräslevy0,75 – 3,0 mm
Sinkitty teräslevy0,5 – 3,0 mm
Alusinkitty teräslevy0,7 – 2,0 mm
Sähkösinkitty teräslevy0,75 – 3,0 mm
Alumiini (1050, 5754, 5005)0,5 – 6,0 mm
Kupari0,5 – 6,0 mm
Ruostumaton teräs (1.4301, 1.4404, 1.4016)  0,5 – 10 mm
Kuumavalssattu teräs3,0 – 20 mm
Jousiteräs0,5 – 1,5 mm

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metallin laserleikkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *