Sähkösinkitys on kustannustehokas tapa parantaa tuotteen ulkonäköä ja kestävyyttä. Sähkösinkitys on yleisin teräksen elektrolyyttisistä pinnoitteista. Käsittelyllä syntyvä pinnoite lisää kestävyyttä ja antaa miellyttävän ulkonäön pienin kustannuksin. Tyypilliset käyttökohteet ovat myymälöiden varusteluosat, sisälogistiikkaan liittyvät komponentit sekä koneiden ja laitteiden osat.

Sähkösinkityn kappaleen korroosionkesto on korkea ja se levittyy tasaisesti kappaleen eri osiin.

Käsittelyn yleisimmät käyttökohteet ovat levyosat, hitsatut komponentit, kiinnitystarvikkeet, hydrauliosat ja koneistetut osat. Edullisuutensa ansiosta sitä voidaan käyttää myös korroosiota estävänä tartuntapinnoitteena maalille.

Pinnoitettavat kappaleet käsitellään elektrolyyttisessä prosessissa. Käsittely tapahtuu ripustuskäsittelynä automaattilinjoilla. Pinnoitteen paksuus voidaan mitata röntgenmittalaitteella.

Sinkityksen loppuvaiheessa kappale passivoidaan sini-/kirkaspassivoinnilla tai keltapassivoinnilla. Sini-/kirkaspassivoinnin lopputulos on kirkas, hieman siniseen taittuva pinta. Sinkitys keltapassivoinnilla tuottaa kappalelle kirkkaan, keltaiseen taittuvan, irisoivan pinnan.

Käsittelemme tuotteet ISO 2081-standardin, RoHS-direktiivin ja MET 2007 metallien pintakäsittelytöiden sopimusehtojen mukaisesti.

Tarjoamme sähkösinkitystä ainoastaan meiltä tilattuihin tuotteisiin yhteistyöverkostomme kautta.

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sähkösinkitys (sinipassivointi ja keltapassivointi)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *