Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstömme on toimintamme kulmakiviä. Yhtiössä työskentelee noin 70 ammattilaista niin tuotanto- kuin asiantuntijatehtävissä. Asiakkaiden tilaukset syntyvät hyvällä porukalla ja ratkaisukeskeisellä asenteella. Levystä tuotteeksi kertoo hyvin sen, mitä teemme. Toimintamme on ohutlevytuotteiden parissa suunnittelusta toimitukseen asiakkaalle. Eri palvelukokonaisuuksista syntyvä koko toimitusketjun hallinta sisältyy sopimusvalmistuksemme palveluihin.


Stremetin arvot, palvelu, kasvu, ihmiset, vastuullisuus ja kehittyminen näkyvät jokapäiväisessä työssämme. Yhteinen päämäärämme on jatkuvasti kehittyvä työympäristö, jota pyörittävät hyvinvoivat tekijät, jotka palvelevat Suomen tyytyväisimpiä asiakkaita. Kotimainen vakavarainen perheyhtiömme investoi asiakkaidemme tarpeisiin.


Tarjoamme työntekijöillemme kattavia henkilökuntaetuja, kuten laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus, liikuntasetelit sekä polkupyöräedun. Yrityksessä on käytössä myös työntekijöiden palkitsemismalli.


Oletko kokenut metallialan ammattilainen vai oletko kenties työurasi alussa oleva nuori talentti ja etsit työpaikkaa teollisuudesta? Yritys kasvaa jatkuvasti ja etsimme uusia talentteja. Pysy ajan tasalla uusista uramahdollisuuksista ja liity hakijaksi täyttämällä alla oleva hakemus.

Miksi täyttäisin?

  • Olet löydettävissä ja hakemuksesi on ajantasalla kun työmahdollisuuksia avautuu.
  • Saat tiedon avautuvista työmahdollisuuksista ensimmäisten joukossa
  • Säästät aikaa ja vaivaa – Sinun ei tarvitse seurata jatkuvasti työpaikkalistauksia vaan tieto tulee sähköpostiisi

Hae tästä:

Hakemani tehtävä:(Pakollinen)
Max. tiedoston koko: 64 MB.