”Teemme kokoonpanoja monipuolisesti, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti”

Stremet on vuodesta 1995 asti tehnyt ohutlevyosia. Jo alkuaikoina teimme kokoonpanotöitä Nokian puhelintehtaalle sekä Saloran televisiotehtaalle. Vuosien saatossa kokoonpanoja on tehty olemassa olevien asiakkaiden pyynnöstä, mutta palvelua ei ole laajasti markkinoitu. Muutimme vuonna 2019 isompiin toimitiloihin ja meillä on nykyään 20.000 m2 neliön halli, josta omassa käytössä 10.500 m2. Samassa kiinteistössä toimii osakkuusyrityksemme Manutec Oy, joka on erikoistunut kokoonpanoihin.

Tarjoamme eri teollisuudenaloille monipuolisia sopimusvalmistuspalveluita yhteistyössä Manutec Oy:n kanssa. Manutec on Stremet Oy:n ja IT-line Oy:n yhdessä perustama yritys, joka toimii Stremetin kanssa saman katon alla. Hoidamme sopimuksesta tuotteiden valmistuksen, testauksen, varastoinnin sekä lähetyksen joustavasti ammattitaidolla.  

Voimme hoitaa kokoonpanon osittain tai kokonaan, asiakkaan toiveiden mukaan. Kauttamme onnistuvat kokoonpanot kaiken kokoisille tuotteille. Toteutamme asiakkaillemme laidasta laitaan kokoonpanoja mm. vaativia mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanoja heidän ohjeidensa ja piirustuksiensa mukaisesti. Lisäksi teemme helpohkoa osien liittämistä toisiinsa, jolloin asiakkaan ei tarvitse tehdä osakokoonpanoa omassa tehtaassaan. 

Yksi tyypillinen kokoonpanotyömme on laitekotelojen kokoonpanot sekä maalatuista ja maalaamattomista ohutlevyosista koostuvat ilmanvaihtokoneen rungot. Kokoonpanoissa on tyypillisesti aina itse valmistamiamme osia, mutta myös osto-osia sekä esimerkiksi erilaisten tarrojen ja tyyppikilpien kiinnittämistä.  Kokoonpanojen tueksi teemme lopputestauksen sovitulla tavalla.  

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kokoonpanotyöt”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *