Olemme ottaneet käyttöön uuden laserhitsaussolun, joka täydentää hitsausmenetelmiemme valikoimaa. Tämä investointi on merkittävästi tehostanut tuotantoamme ja parantanut hitsaussaumojen visuaalisuutta ja laatua.

Laserhitsauksella on useita etuja verrattuna perinteisiin menetelmiin kuten MIG/MAG- ja TIG-hitsaukseen. Sen tarjoama siisti ja laadukas sauma tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon monille teollisuudenaloille. Kun puhutaan nopeudesta, laserhitsaus on 2-5 kertaa nopeampi kuin perinteiset menetelmät, ja se minimoi lämpöaltistuksen, mikä vähentää kappaleiden vääntymisriskiä ja pienentää jälkihionnan tarvetta.

Hitsaukseen saatiin merkittävää apua, kun otimme käyttöön laserhitsaussolun muiden hitsausmenetelmiemme rinnalle

Laserhitsattu sauma on visuaalisesti hieno, laadukas, erittäin luja sekä tasainen. Näin ollen mahdollisen jälkikäsittelyn tarve laskee merkittävästi tavalliseen hitsausmenetelmään verrattuna. Lopputuloksen syntyvä sauma vastaa metallin ominaislujuutta.

Meidän 1500 W laserhitsauslaiteemme soveltuu erityisen hyvin 0,5-3 mm materiaalivahvuuksien kanssa työskentelyyn. Laserhitsaus on optimaalinen valinta erityisesti ohuiden (alle 1 mm), suurten levyjen hitsauksessa. Useimmiten se on ainoa menetelmä, jolla voidaan välttää lopputuotteen lämpöeläminen ja saavuttaa tarkka sekä visuaalisesti vaikuttava lopputulos. Laserhitsaus on suositeltu menetelmä ruostumattoman teräksen hitsaukseen. Sinkityn teräksen hitsaukseen suosittelemme muita hitsausmenetelmiämme, joihin voi tutustua täältä.

Laserhitsauksella voidaan tehdä myös pistehitsausta

Laserhitsauslaitteemme soveltuu myös pistehitsaukseen. Laserpistehitsaamalla on monia etuja tavalliseen pistehitsaukseen verrattuna:

  • Siistimpi jälki, siistimpi lopputulos
  • Pienempi riski naarmujen syntymiseen, kun kappaletta ei tarvitse liikuttaa kesken pistehitsauksen
  • Tarkempi hitsauskohdan määrittely
  • Pistehitsien teko onnistuu myös hankalaampiin kulmiin

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Laserhitsaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *