Oli kyse sitten lävistyksestä, laserleikkauksesta, taivutuksesta, lisätyövaiheista osiin tai osien kokoonpantavuudesta. Pyrimme löytämään asiakkaillemme innovatiiviset ja kustannustehokkaat ratkaisut aina suunnittelusta pakkaussuunnitteluun saakka, jotta saat palveluidemme avulla maksimaalisen hyödyn.

Valmistettavuussuunnittelua asiakkaan tarpeita kuunnellen

Suunnittelijamme työskentelevät pääasiassa nestauksen parissa. Nestauksella tarkoitetaan levyn käytön optimointia. Pyrimme nestauksessa säästämään materiaalia, kustannuksia sekä työstöaikoja. Optimoinnilla suunnittelijamme pyrkivät saamaan mahdollisimman paljon haluttuja kappaleita yhdestä levyaihiosta. Nestauksen avulla pyrimme vähentämään materiaalihukkaa ja saamaan haluttu lopputulos mahdollisimman kustannustehokkaasti asiakkaidemme tarpeita kuunnellen. Nestaajamme tuntevat myös erinomaisesti eri työstökoneiden ominaisuudet jotka usein määrittelevät työjärjestyksen kappaleelle. Tämä ammattitaito on todella tärkeässä roolissa, jonka avulla saamme optimoitua esimerkiksi oikean materiaalin, paksuuden, työstömenetelmän, työjärjestyksen, liitostavan tai jonkun muun tärkeän ominaisuuden mitä asiakas tarvitsee. Tämä osaaminen onkin avainroolissa kun puhutaan valmistettavuussuunnitellusta. On vain eduksi kun on apuna ammattitaitoinen ja osaava henkilö joka osaa lukea teknisiä piirustuksia ja tuntee koneiden sekä materiaalien ominaisuudet.

Nykyaikaiset suunnittelutyökalut

Suunnittelutiimissämme on kuusi rautaisen kovaa ammattilaista, jotka toteuttavat suunnitteluprosessin nykyaikaisilla SolidWorks ja AutoCad -ohjelmistoilla. Asiantunteva suunnittelupalvelumme rakentaa asiakkaan hahmotelmasta täysin tuotantovalmiin lopputuotteen, joka on helposti valmistettavissa kustannustehokkain menetelmin. Pystymme skaalaamaan ratkaisuja vastaamaan asiakkaiden tarpeita myös haastaviin käyttöympäristöihin, kuten kaivosteollisuuden äärimmäisiin olosuhteisiin sopiviksi.

Tarjoamme valmistettavuussuunnittelua rajatusti muun suunnittelutyön ohella.

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valmistettavuussuunnittelu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *