Stremet on toiminut elektroniikka-alan asiakkaiden parissa jo yrityksen perustamisesta lähtien. Kupari on meille tuttu materiaali ja teemmekin kuparin lävistystä sekä laserleikkuuta. Lävistämme kuparia 0,5 mm aina 2 mm asti ja paksummat leikkaamme laserilla aina 6 mm saakka. Tyypillisesti kuparia käytetään elektroniikkateollisuuden sähkönjohtimissa. Tähän asiakassegmenttiin tarjoamme kuparin lisäksi myös bakeliitin lävistämistä, joka tyypillinen elektroniikkateollisuuden eriste sekä sähkökaappien valmistusta ohutlevystä.   

Kupari on materiaalina todella kallista ja siksi sen työstämisessä hukan määrä täytyy minimoida tarkasti. Kuparin lävistys vaatii materiaalin sitkeyden vuoksi osaamista työkaluvalinnoissa. Kuparin lävistämiseen meillä on oma levytyökeskus, jossa työkalustus ja välykset ovat optimoitu käyttötarkoituksiaan varten.

Kuparin laserleikkuu on materiaalin heijastavuuden takia haasteellista ja siksi sitä ei laajasti tarjota prosessin riskialttiuden vuoksi. Lasertyöt ovat tyypillisesti leikattuja virtakiskoja, jotka ovat vaihtoehto kuparilatan käyttämiseen. Saamme laserin avulla johtimeen muodon, jonka avulla johdin mahtuu mihin tahansa sähkökaappiin paremmin kuin suorakaiteen muotoiset lattakappaleet. Teemme myös latan muotoisia suoria osia. Tarjoamme kuparin pinnoitukseen laajasti eri vaihtoehtoja.

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuparin lävistys ja laserleikkuu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *