Levytyökeskuksella lävistäminen on erittäin kustannustehokas tapa tuottaa aihiota ja 0,5-3 mm paksuusalueella usein myös se kustannustehokkain työtapa. Levytyökeskus lävistää levystä haluttuja kappaleita mekaanisesti lyömällä valittujen työkalujen avulla. Levytyökeskus tekee lävistyksen lisäksi kierteet, muovaukset, kupit, jäykisteet ja seevaukset samassa työvaiheessa.

Stremet on erikoistunut lävistämiseen ja voimme väittää osaavamme lävistyksen tekemisen erinomaisesti. Vuosien kokemus tuo varmuutta ja laaja työkaluarsenaali sekä suuri materiaalivarastomme mahdollistavat töiden aloittamisen välittömästi tilauksen käsittelyn jälkeen.

Meillä ei ole tyypillistä lävistystyötä. Teemme töitä kymmenille eri teollisuuden aloille ja jokaiselle todella erilaisia kappaleita. Olemme historiamme aikana työstäneet useita satoja tuhansia eri geometrioita. Tyypillisesti sarjakoko on muutamasta kymmenestä kappaleesta muutamiin tuhansiin. Yhden kappaleen koko vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaisesti laajalla skaalalla milleistä metreihin. Jokaiselle koolle löytyy sopiva kone, jolla valmistus on kustannustehokasta.  

Kapasiteetista löytyy monia levytyökeskuksia – jokaiseen työhön sopiva

Meiltä löytyy yhteensä yhdeksän levytyökeskusta. Perinteisiä manuaalisia Finn Powerin levytyökeskuksia on kuusi kappaletta, jotka sopivat muutaman levyn piensarjoihin. Lisäksi löytyy levytyökeskuksia automaatiolla, joilla tehdään isompia sarjoja. Meiltä löytyy levytyökeskuksen ja kulmaleikkurin yhdistävä tekniikka, jolla tehdään suorakaiteen muotoisia kappaleita sekä isoja sarjoja. Konekannastamme löytyvät poimintarobotilla varustettu Amada EMZ 3610 NT -levytyökeskus sekä Prima Power SBe -kulmaleikkuri varustettuna leikattujen kappaleiden pinontajärjestelmällä.

Levytyökeskusten lisäksi kapasiteetista löytyy uusinta servoteknologiaa käyttävä Prima Power Combi Genius -kombikone, joka yhdistää laserleikkauksen ja lävistyksen. Kombikone kykenee työstämään 4000 mm pitkää levyä ja onkin todella optimaalinen esimerkiksi 2100 mm pitkien karmien ja ovilehtien tuotantoon. Kombikone on varusteltu lastaus-, poiminta-, sekä pinontarobotilla, joten mahdollisuus miehittämättömään yöajoon on olemassa. Kombikoneella saamme yhdistettyä lävistyksen, muovauksen, kierteet ja laserleikatun muodon samaan kappaleeseen, mikä tekeekin koneesta äärimmäisen joustavan mille tahansa kappaleelle. Kombikoneella leikkaamme terästä, ruostumatonta terästä ja alumiinia 0,5 mm aina 8 mm paksuuteen asti.

Automaatiolla suurempaa tuottavuutta

Automaation avulla mahdollistetaan miehittämätön tuotanto myös yöaikaan, jolloin pystytään tarjoamaan suuriakin määriä lyhyellä toimitusajalla. Kaikkien koneiden ohjelmointi tehdään samalla ohjelmointiohjelmalla. Työtavan valinnan tekevät kokeneet ja ammattitaitoiset nestaajamme.

Levytyökeskuksia uusitaan jatkuvasti ja tuotantoon hankitaan erityyppistä laitteistoa kapasiteettitarpeiden ja asiakasvaatimusten mukaisesti. Jo nyt meiltä löytyy niin ammattitaitoa, kapasiteettia kuin kustannustehokkuutta. Näin palvelemme monipuolisesti asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Laaja levyvarastomme mahdollistaa nopeat toimitukset ja käsittää yli 300 nimikettä (1 000 000 kg). Alla olevat raaka-aineet löydät suoraan varastostamme.

LevyPaksuus
Kylmävalssattu teräslevy0,5 – 4,0 mm
Sinkitty teräslevy0,5 – 3,0 mm
Alusinkitty teräslevy0,7 – 2,0 mm
Sähkösinkitty teräslevy1,0 – 3,0 mm
Alumiini (1050, 5754, 5005)0,5 – 6,0 mm
Kupari0,5 – 6,0 mm
Ruostumaton teräs (1.4301, 1.4404, 1.4016)  0,5 – 10 mm
Kuumavalssattu teräs3,0 – 20 mm
Jousiteräs0,5 – 1,5 mm

Apunasi koko tuotantoprosessin halki – Levystä tuotteeksi

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa tukea ja yhteistyötä läpi koko projektin. Olemme valmiita auttamaan sinua suunnitteluvaiheessa ja tarjoamaan teknistä neuvontaa, jotta lopputulos vastaa odotuksia.

Pyrimme luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja varmistamaan, että jokainen yhteistyömme on menestyksekäs.

Millaisia materiaaleja työstämme? Mitä tietoja tulisi toimittaa projektin alussa? Millä tavoin hoidamme toimituksen?

Näihin ja moniin muihin prosessiin, palveluihin ja tuotantoihin liittyviin kysymyksiin vastaamme Usein kysyttyä -sivullamme, josta löydät myös erilaiset dokumentaatiot ja materiaalit.

Katso, miten levy muuttuu valmiiksi tuotteeksi tehtaallamme

Laitetaan projekti käyntiin – ota yhteyttä

Janne Männistö

liiketoimintajohtaja
044 7739 452
janne.mannisto@stremet.fi

Mikko Fiskaali

toimitusjohtaja
050 3122 855
mikko.fiskaali@stremet.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lävistys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *