Salo Industry Hub

Stremet, Manutec ja Hallivuori Works lanseeraavat Inkereentielle yrityshubin nimeltä Salo Industry Hub. Manutec on sopimusvalmistaja ja tarjoaa kokonaisvaltaista kokoonpano-osaamista laajasti teollisuuden eri aloille. Hallivuori Works on CNC-koneistamo, joka työstää kaikkia työstettävissä olevia materiaaleja kevyestä keskiraskaaseen kokoon. Kolme yritystä luotsaavat yhdessä yrityshubia ajatuksella ”kaksi hehtaaria palveluita käytössäsi – kaikki saman katon alta”. Yhdessä pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja monipuolisemmin.

Kaksi hehtaaria palveluita käytössäsi – kaikki saman katon alta

Salo Industry Hub perustettiin, jotta tietoisuus palveluista saman katon alta leviäisi ostajien tietoisuuteen. Nykyajan ostajat haluavat helppoutta sekä sujuvuutta ja tätä pyrimme tarjoamaan nyt yrityshubina.

Rakennusoikeutta on 1,7 hehtaaria jäljellä

Tulevaisuudessa kapasiteetti ei tule loppumaan kesken. Meillä on tilaa kasvaa ja laajentua. Tällä hetkellä käytössä on kaksi hehtaaria tuotantotilaa ja tarvittaessa hehtaareja pystytään lisäämään. Inkereentien tontti on noin 8,8 hehtaaria ja sillä on rakennusoikeutta vielä runsaasti jäljellä (n. 1,7 ha). Sen lisäksi aiemmin käytössä ollut tehdashalli Satamakadulla olisi yrityshubin käytettävissä. Sieltä vapautuisi tarvittaessa 4000 m2 tuotantotilaa.

Salo Industry Hubin kehitys voi tulevaisuudessa tarkoittaa myös laajentumista esimerkiksi hitsausalan toimijan tai erillisen suunnittelutoimiston kautta.