Särmäyskapasiteettimme kasvoi merkittävästi – Tervetuloa taloon Primapower BCe Smart

Prima Power –taivutuskeskus – älykäs ja tuottava
Prima Power BCe Smart -koneessa yhdistyvät nykyaikaisten puoliautomaattisten koneiden uudet periaatteet. Koneessa on käytetty uusia innovatiivisia teknologioita ja parannettua älytekniikkaa, jotka helpottavat koneen käyttöä ja taitavan käyttäjän käsissä poistavat virheiden mahdollisuuden.

Prima Power BCe Smart -koneen sähköservotoiminen taivutusteknologia on täydellinen valinta keskisuurille ja pienille tuotantomäärille sekä lean-tuotannolle. Se takaa tarkkuuden ja toistettavuuden ja samalla pienentää huoltokustannuksia merkittävästi.

BCe Smart -koneen kompakti koko ja ainutlaatuinen lastaus-/purkujakso takaavat erinomaisen tuottavuuden.

Suuri työstöpöytä mahdollistaa samanaikaisen lastauksen ja purkamisen, joten tuottavuus paranee. Koneen käyttö on erittäin helppoa eikä käyttäjältä vaadita erityistaitoja: viivakoodinlukijan ja ATC-järjestelmän ansiosta koneen asetusten määritys tapahtuu automaattisesti joutoajalla ja tuotantojonot aktivoituvat dynaamisesti.

Erinomainen ergonomia ja turvallisuus saavutetaan muun muassa seuraavilla ominaisuuksilla: manuaalista lastausta helpottava fyysisten rajaseinien puuttuminen, varoitusvalot ja äänimerkit lastauksen ja purkamisen synkronointiin sekä vuorovaikutteinen lisänäyttö, joka opastaa käyttäjää eri työvaiheissa, kuten kappaleiden asettelussa.

BCe Smart -kone helpottaa ja tehostaa koko tuotantoprosessia Prima Electron avoimen numeerisen ohjauksen, Tulus-käyttöliittymän ja Master Bend Cam -ohjelmointijärjestelmän avulla. Koneessa on myös valmius robotti-integrointiin lastaus- ja purkutoimintojen automatisoimiseksi.