Kamiinahanke jatkuu maaliskuun loppuun

Lämpöä sinulle Suomesta – lahjoita kamiina Ukrainaan

Kamiinahanke päättyy tältä erää maaliskuun loppuun. Voit tehdä lahjoituksen vielä tämän viikon aikana.

Yhden kamiinan hankintahinta Ukrainaan toimitettuna on 188 euroa. Kamiinoiden hankintaan käytettävä summa ei ole sidoksissa niiden yksikköhintaan. Voit siis lahjoittaa sinulle sopivan summan (min. 10€). Lahjoitusvarojen keräystä hoitaa ja hallinnoi Omri ry (Pro Ukraina).

Lämpöä sinulle Suomesta

Ukrainaan lähtevien kamiinoiden kylkeen olemme kirjoittaneet laserilla terveiset ”Lämpöä sinulle Suomesta”

25.3.2024 talkoohaasteen tilanne

Lokakuussa uudelleenkäynnistyneen kamiinakeräyksen tämän hetkinen tulos on 1924 kamiinaa. Yhteensä lahjoituksia on tullut 4289 kamiinan verran. Kamiinoiden valmistukseen on vapautettu tuotantokapasiteettia jokaiselle loppuvuoden viikolle. Kamiinoita valmistetaan hyvässä talkoohengessä yhteistyössä Piiroisen kanssa. Kiitos kaikille tähän mennessä lahjoittaneille!

Stremet lahjoittaa vuoden 2023 joulumuistamisiin varatut rahat kamiinaprojektiin

Toimitusjohtajamme Mikko Fiskaali haastaa myös muut yritykset toimimaan samoin. Voisiko sinun yrityksesi auttaa Ukrainassa kärsiviä siviilejä osallistumalla Lämpöä sinulle Suomesta -kampanjaan? Katso alta Mikon haastevideo ja lähde mukaan talkoisiin.

Martti Suosalo lähtee viemään täyttä kamiinakuormaa kohti Ukrainaa

Martti Suosalo ja Sirkus Suosalon käyttöpäällikkö Ekku Raikamo lähtevät 16.12. kohti Ukrainaa täyden kamiinakuorman kanssa. Rahtarit ajavat tuoreilla rekkakorteilla, joten jo siinä on haastetta. Sen lisäksi Martti ja Ekku haluavat haastaa juuri sinut mukaan lahjoittamaan lämpöä ukrainalaisille.

Martti kävi Yle Puoli Seitsemän -ohjelmassa vieraana puhumassa tulevasta matkastaan.

https://yle.fi/a/74-20063862

Katso videolta Martin ja Ekun haaste ja lähde mukaan talkoisiin.